Microsoft heeft onlangs aangekondigd dat het ChatGPT-functionaliteit zal toevoegen aan Dynamics 365, hun cloudgebaseerde CRM-systeem, als onderdeel van een nieuwe AI-aangedreven functie genaamd Dynamics 365 Copilot. Dynamics 365 Copilot is een interactief hulpmiddel voor gebruikers die hen in staat stelt om vragen te stellen en taken uit te voeren binnen Dynamics 365, waardoor ze hun werk efficiënter kunnen uitvoeren.

Top 3 online CRM pakketten  

Met de integratie van ChatGPT in Dynamics 365 Copilot kunnen gebruikers mensachtige interacties hebben met chatbots. Deze chatbots kunnen klantvragen beantwoorden en taken uitvoeren, waardoor de productiviteit van de werknemers wordt verhoogd en de klanttevredenheid wordt verbeterd. Gebruikers kunnen de chatbots ook trainen om specifieke taken uit te voeren, zoals het verwerken van terugkerende aanvragen van klanten.

Dynamics 365 Copilot maakt gebruik van geavanceerde AI-mogelijkheden, waaronder machine learning, natuurlijke taalverwerking en computer vision, om de gebruikerservaring te verbeteren en de efficiëntie van bedrijfsprocessen te verhogen. Gebruikers kunnen eenvoudig vragen stellen en taken uitvoeren in de taal van hun keuze en het systeem zal de antwoorden begrijpen en contextueel relevante antwoorden teruggeven.

Het doel van Dynamics 365 Copilot is om de werknemers in staat te stellen om meer te doen in minder tijd. Door de toegang tot de chatbots en de mogelijkheid om taken uit te voeren via spraak- of tekstopdrachten, kunnen werknemers hun dagelijkse taken efficiënter uitvoeren en meer tijd besteden aan complexere taken die hun creativiteit en innovatie vereisen.

De integratie van ChatGPT in Dynamics 365 Copilot is een belangrijke stap voorwaarts voor Microsoft en de bredere AI-gemeenschap. Het maakt gebruik van de meest geavanceerde AI-technologieën om een naadloze gebruikerservaring te bieden en bedrijfsprocessen te stroomlijnen. Door deze technologieën te integreren in hun softwareproducten en diensten, zoals Dynamics 365, maakt Microsoft het gemakkelijker voor bedrijven om de voordelen van AI te benutten en de efficiëntie van hun bedrijfsprocessen te verhogen.

Dynamics 365 Copilot is beschikbaar voor alle Dynamics 365-gebruikers en zal naar verwachting veel belangstelling trekken van bedrijven die hun productiviteit willen verhogen en de klanttevredenheid willen verbeteren. Met deze nieuwe AI-aangedreven functie zal Dynamics 365 een nog krachtiger hulpmiddel worden voor bedrijven die willen profiteren van de voordelen van AI en machine learning.